JUBILEUM Van Tuijl Meubels viert haar 2-jarig bestaan. Lees snel verder!

Welkom in onze winkel

Welkom in onze winkel in het historische centrum van Woerden. Onze winkel heeft een oppervlakte van ca. 220 m² aan woonbeleving! Onze winkel is compact en overzichtelijk waardoor u snel indrukken krijgt van de diverse woonstijlen binnen het midden tot hoge segment aan kwaliteitsmeubels, lifestyle producten en woondecoratie! Van klassiek- en modern landelijk en stoer industrieel tot urban chic!

 

Voor elk wat wils

 

Met alle liefde en plezier horen wij uw wensen en woonideeën aan om vervolgens met u, vanuit onze productkennis en met onze creatieve kijk, ideeën uit te wisselen en uw woonstijl te bepalen. Dit doen we in de winkel met de meubels en stofstalen die er standaard voorhanden zijn en met de tablet als ondersteuning. Middels online catalogussen tonen we onze extra mogelijkheden wat betreft bijvoorbeeld modellen banken, tafels, kasten en fauteuils.

Naast onze standaard meubelcollectie en diverse trendy merken woonaccessoires bevinden onze meubelleveranciers zich binnen een straal van 25 km in het Groene Hart. Dit maakt het gemakkelijk om proef te zitten op uw toekomstige meubel, zodat u weet wat u bestelt! Met onze expertise en eventueel persoonlijk interieuradvies in de vorm van een advies aan huis of een moodboard komen we snel tot een totaalbeeld van uw (nieuwe of bestaande) gewenste interieur en woonstijl.

Woonstijl

industrieel

Woonstijl

scandinavisch

Woonstijl

landelijk

Woonstijl

modern

Woonstijl

urban chic

Een greep uit onze vaste collectie

van wonen tot lifestyle

banken

fauteuils

eetkamerstoelen

eettafels

salontafels

M

aardewerken potten & kruiken

handgemaakte vazen

trendy kussens

kaarsen

lantaarns

M

wollen karpetten

waxinehouders

windlichten

IJslandse schapenvachten

sfeervolle verlichting

Wij werken met vaste leveranciers die blijven vernieuwen en met de tijd meegaan maar ook weten wat degelijk en goed is. Onze meubels zijn meubels die jaren meegaan en onze woonaccessoires creëren net dat beetje meer…. Naast onze standaard collectie meubels wisselen wij zeer regelmatig van accessoires in de winkel. Zo vindt u altijd nieuwe, verrassende combinaties in onze winkel!

bankstellen

Prachtig bankstel ‘Rosalie’ van Bocx Interiors

fauteuils

Stijlvol model ‘Toronto’ van Bocx Interiors

in een exclusieve croco-bekleding

salontafels

Salontafel van Lifestyle minimalistisch design

Interieuradvies

Onze interieurstylistes geven persoonlijk interieur-/en kleuradvies aan huis en ter plekke in de winkel, wanneer u dit wenst. Kijk verder voor de mogelijkheden en de tarieven.

Van Tuijl Meubels, voor een totale woonbeleving

wonen   inrichten   stylen   creëren   leven