industrieel

stoer, rauw, robuust

Kleuren

Een industrieel interieur is vaak verre van kleurrijk. De kleuren van de materialen voeren de boventoon, denk aan zwart staal, grijs beton of bruine bakstenen. Toch kun je er een warme twist aan geven door een cognac bruine bank of legergroene items toe te voegen. Deze aardetinten mengen het interieur tot een mooi geheel.

E
E
E
E
E

Metaal, beton en leer

Een typisch industrieel interieur ademt de sfeer van stoere, open ruimtes, een beetje fabrieksmatig. Robuuste items en onafgewerkte materialen passen hier perfect bij. Stoer is hierbij de perfecte omschrijving. Bij onafgewerkte materialen kunt u denken aan onbewerkt en ruw; robuust. Metaal, beton en leer om dat stoere sfeertje in huis te halen. Ook steigerbuizen en bakstenen zien we veel terug. Wil je voorkomen dat dit alles doorslaat in een kil interieur? De truc zit hem in het combineren met warm, maar toch stoer hout. En groen! Planten passen overal, maar zéker in een interieur waar pure, onafgewerkte, natuurlijke materialen en structuren wordt gebruikt.

Wij adviseren u graag!

Onze interieurstylistes geven persoonlijk interieur en kleuradvies aan huis of bij ons in de winkel. Kijk verder voor de mogelijkheden en de tarieven.