Onze Merken

Wij werken met vaste leveranciers die blijven vernieuwen en met de tijd meegaan maar ook weten wat degelijk en goed is. Onze meubels zijn meubels die jaren meegaan en onze woonaccessoires creëren net dat beetje meer.... Naast onze standaard collectie meubels wisselen wij zeer regelmatig van accessoires in de winkel. Zo vindt u altijd nieuwe, verrassende combinaties in onze winkel!

BOCX INTERIORS

Bocx Interiors is een exclusieve producent en leverancier van luxe zitmeubelen die staat voor heerlijk zitten en relaxen. Bocx heeft zijn collectie zo samengesteld dat alle meubels onderling naadloos op elkaar aansluiten, maar ook afzonderlijk van elkaar prima passen in bestaande interieurs. Het uitgangspunt van Bocx past dan ook helemaal in de visie van Van Tuijl Meubels; het eindeloze variëren, creëren en combineren, naar eigen smaak en budget. U heeft de keuze uit wel 1.000 stoffen en rijke kleuren!

De meubelen worden met de hand vervaardigd door ambachtslieden, die met liefde voor het vak de beste Bocx Interiors zitmeubelen maken. Alle meubelen worden gemaakt met de beste vullingen en met top kwaliteit rompen, die garant staan voor jarenlang zit- en leefplezier.

ZIZEAU

PMP FURNITURE

MASTERLIGHT

ZUIVER

LIFESTYLE HOME COLLECTION

Lifestyle Home Collection is een toonaangevende retailer in Home Living, Decoration en Furniture. Met diverse winkels, 2 groothandel showrooms, 45 shop in shops en meer dan 1.000 verkooppunten in heel Europa, is Lifestyle Home Collection uitgegroeid tot een herkenbaar merk in de Home Living branche. De missie van Lifestyle Home Collection is om mensen thuis te laten genieten van de alledaagse dingen van het leven. Het aanbieden van de juiste artikelen om de persoonlijke sfeer in huis te benadrukken. En om je een fijn en vertrouwd gevoel te geven, zodat je net even meer kan genieten van het moment.

De collectie is onder te verdelen in woon- en bad textiel, kaarsen, kandelaren en windlichten, kunstbloemen en vazen​​, fashion, drink- en eetserviezen, verlichting, geur, wanddecoraties, opbergen, meubelen en klein meubelen.

RIVERDALE

Riverdale is een all round woonmerk dat in staat is iedere ruimte in huis te voorzien van meubels en woonaccessoires. De collectie bestaat uit een breed assortiment in diverse stijlen. Riverdale is altijd weer op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen die vertaald worden in onze collecties. Elk seizoen ontstaat er een geraffineerd pallet aan kleuren en materialen. Van tijdloos en elegante natureltinten in combinatie met zwart, tot fashionable seizoenskleuren als bijvoorbeeld blauw, groen en burgundy. Op die manier zijn onze collecties altijd up-to-date. Met de uitgebreide collectie spreekt Riverdale veel mensen aan en is er voor ieder interieur een passend product. Dat is de kracht van Riverdale. Uitdrukkingen als Fashionable living en Endless in style kenmerken Riverdale…

ZUSSS

Zusss is een lifestyle- en fashionmerk dat opgericht is door de twee zussen Sietske en Femke. 10 jaar geleden is Zusss gestart en ze hadden nooit durven dromen dat Zusss zou uitgroeien tot een succesvol merk wat inmiddels al bij 450 verkooppunten in Nederland en België ligt. Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in alle artikelen die door de zussen zelf ontworpen worden. De collectie bestaat uit Wonen en Lifestyle items.
Van Tuijl Meubels is de enige dealer in Woerden met het merk Zusss en de stijl past perfect bij het speelse, vrouwelijke, stoere én stijlvolle van onze woonwinkel.

Wij adviseren u graag!

Onze interieurstylistes geven persoonlijk interieur en kleuradvies aan huis of bij ons in de winkel, wanneer u dit wenst. Kijk verder voor de mogelijkheden en de tarieven.