Welkom in onze winkel

Welkom in onze winkel in het historische centrum van Woerden. Onze winkel heeft een oppervlakte van ca. 220 m² aan woonbeleving! Onze winkel is compact en overzichtelijk waardoor u snel indrukken krijgt van de diverse woonstijlen binnen het midden tot hoge segment aan kwaliteitsmeubels, lifestyle producten en woondecoratie!

“Van klassiek landelijk en klassiek modern naar

robuust industrieel en urban chic!”

Wooninrichting

wonen

Woon

accessoires

creëren

Lifestyle

producten

leven

Woonstijl

industrieel

Woonstijl

scandinavisch

Woonstijl

landelijk

Woonstijl

modern

Woonstijl

urban chic

Verkoop advies team

Een sprankelende sfeerbeleving voor ieder interieur

Wij kunnen in ieder interieur een totaal nieuwe uitstraling of sfeer creëren door soms kleine aanpassingen. Denk aan een kleur of print op de muur, een prachtig handgemaakt wollen karpet onder een huidig meubelstuk of een paar frisse nieuwe kussens die die uw woonkamer weer even tot leven brengt! Balans is het toverwoord in een ruimte… Ook bieden wij interieuradvies vanaf de bouwtekeningen van uw toekomstige huis, we kijken mee vanaf tekening en geven u advies over kleurvlakken, zoals de vloer, muren en meubels! Na dit persoonlijke traject en na levering komen wij opnieuw bij u langs om uw interieur ‘af te stylen’ met passende woonaccessoires naar wens!

BELEEF VAN TUIJL MEUBELS

Loop virtueel door onze winkel en bekijk de woonstijlgroepen en ons assortiment! Met vaste regelmaat wisselen wij van sfeerruimtes en mixen we producten uit onze vaste collectie met nieuwe woontrends. Zo creëren we iedere keer opnieuw verrassingen, steeds weer wordt u geïnspireerd!