Over ons

Met alle liefde en plezier horen wij uw wensen en woonideeën aan om vervolgens met u ideeën uit te wisselen en uw woonstijl te bepalen.Dit doen wij vanuit onze productkennis en door onze creatieve bril! U bepaalt zelf hoe uitgebreid wij meedenken en in welke vorm. Het gaat natuurlijk wel om uw (t)huis!

Wonen en lifestyle in het Groene hart

In 2017 hebben wij onze prachtige stijlvolle woonwinkel in het centrum van Woerden geopend. Met veel passie staan wij in onze winkel om u aan een passend interieur of een mooie woonaccessoires te helpen.

Wekelijks vullen wij de winkel aan met nieuwe woonaccessoires en spelen in op de nieuwe trends. In onze winkel vind u meubels, woonaccessoires maar ook prachtige karpetten en verlichting. In de winkel wordt u voornamelijk geholpen door Mathijs of Annemieke. Nieuwsgierig geworden naar onze winkel? Kom dan gezellig langs en laat u inspireren!

Mijn passie voor interieur en styling is begonnen toen we onze eigen woning kregen. Ik vond het leuk om onze woning in te richten en bezig te zijn met verschillende materialen en kleuren. Na 6 jaar in de zorg te hebben gewerkt hebben mijn man (Mathijs) en ik samen de stap genomen om onze eigen woonwinkel te starten.  Ik ben enorm trots op wat we hebben neergezet! Het belangrijkste aan mijn werk vind ik om zo dicht mogelijk bij de klant zelf te blijven zodat een interieur eigen wordt. 

Annemieke

Interieur specialiste

Wij adviseren u graag!

Onze interieurstylistes geven persoonlijk interieur en kleuradvies aan huis of bij ons in de winkel. Kijk verder voor de mogelijkheden en de tarieven.