Over ons

Met alle liefde en plezier horen wij uw wensen en woonideeën aan om vervolgens met u ideeën uit te wisselen en uw woonstijl te bepalen.Dit doen wij vanuit onze productkennis en door onze creatieve bril! U bepaalt zelf hoe uitgebreid wij meedenken en in welke vorm. Het gaat natuurlijk wel om uw (t)huis!

Wonen en lifestyle in het Groene hart

In 2015 is van Tuijl meubels begonnen als webshop in meubels en woonaccessoires. Wegens alle positieve ontwikkelingen hebben wij naast onze webwinkel een prachtige stijlvolle woonwinkel geopend in het centrum van Woerden. Met veel passie staan wij in onze winkel om u aan een passend interieur of een mooie woonaccessoires te helpen.

Wekelijks vullen wij de winkel aan met nieuwe woonaccessoires en spelen in op de nieuwe trends. In onze winkel vind u meubels, woonaccessoires maar ook prachtige karpetten en verlichting. Daarnaast hebben we fashion en lifestyle artikelen. In de winkel wordt u geholpen door Mathijs, Annemieke of Carmen. Nieuwsgierig geworden naar onze winkel Kom dan gezellig langs en laat u inspireren!

Mijn passie voor interieur en styling is begonnen toen we onze eigen woning kregen. Ik vond het ontzettend leuk om onze woning in te richten en bezig te zijn met verschillende materialen en kleuren. Daarnaast leek het mij van kinds af aan al heel gaaf om een eigen winkel te hebben. Na 6 jaar in de zorg te hebben gewerkt hebben mijn man (Mathijs) en ik samen de stap genomen om onze eigen woonwinkel te starten.  Ik ben enorm trots op wat we hebben neergezet! Het leukste aan het werk vind ik het bezig zijn met de klanten en te kijken wat bij hun past. Belangrijk vind ik om zo dicht mogelijk bij de klant zelf te blijven zodat een interieur eigen wordt. Mijn spreuk is dan ook altijd ‘Something Old, Something New, Something Color’.

Prachtig als je een oude kast, vaas, servies, beeldje wat je geërfd hebt of waar emotionele waarde aan zit.  Combineer dit met een mooie nieuwe bank, tafel, eetkamerstoelen of kast waar je eenheid mee creëert in je woning. En style het af met een kleur. Dit kan zijn een gekleurd kussen op de bank, een schilderij aan de muur (met een kleurtje) of een mooie bos bloemen op tafel. Zo hoop ik uiteindelijk samen met de klant hun eigen plek te creëren waar ze zich thuis voelen.

Annemiek

Interieur specialiste

“Mijn passie is de verbinding zoeken met mensen door mee te denken op het gebied van creativiteit. Voorheen deed ik dit op het gebied van 2D en 3D vormgeving [reclame & communicatie] en tegenwoordig mag ik dit toepassen in het interieur bij onze klanten.  De eindeloze [unieke!] mogelijkheden die je kunt maken met kleuren, vormen en materialen, maar ook met print & dessins blijft prikkelen. De grootste uitdaging voor mij persoonlijk is een mooi totaalbeeld neer te zetten en… dat het 100% goed voelt. Soms moet je interieurkennis of stylingregels toepassen, maar vaak draait het om pure creativiteit en anders denken dan de rest en die ligt altijd buiten grenzen. Je interieur is je thuis en dit straalt vaak uit wie je bent, hoe je leeft, wat je belangrijk vindt in het leven. Een interieurtraject is eigenlijk pas écht geslaagd als dit helemaal aansluit op het karakter, wensen en behoeften van de klant. Perfectie is daarbij niet het einddoel, eerder harmonie en éénduidigheid in smaak, stijl, kleuren en verhoudingen.”

Carmen

Interieur specialiste

Wij adviseren u graag!

Onze interieurstylistes geven persoonlijk interieur en kleuradvies aan huis of bij ons in de winkel, wanneer u dit wenst. Kijk verder voor de mogelijkheden en de tarieven.