Urban Chic

Luxe, eclectisch & stijlvol

Een statige en elegante woonstijl die doet denken aan een chique hotelkamer vol luxe meubels en materialen. Het is het klassieke van nu, waarbij de mix van antieke en moderne items leidt tot een een warme, stijlvolle uitstraling. Wie wil zich geen vorst voelen in zijn eigen huis?
Bij deze stijl zijn de meubels wat ‘zwaarder’ te noemen. Doordat ze grootser zijn, ontstaat er een vorstelijk gevoel. Verder staan ronde vormen met sierlijke details centraal en is symmetrie belangrijk. Ook verlichting is uitgesproken: van statige kroonluchters tot chique schemerlampen met een grote kap. Qua accessoires zijn grote kandelaars, sierlijsten en spiegels typerend. Maar denk ook breder, zoals een mooie kristallen karaf met tumbler glazen op een stijlvolle trolley.

Diepe kleuren

Donkere tinten worden afgewisseld met neutrale basiskleuren als beige, grijs en zandtinten. Vooral donkergroen, donkerblauw en bordeauxrood stralen luxe en wamte uit. Qua accentkleur matcht goud ontzettend goed. Ook donkerbruin hout komt mooi tot zijn recht in het kleurpalet.

E
E
E
E
E

Wij adviseren u graag!

Onze interieurstylistes geven persoonlijk interieur en kleuradvies aan huis of bij ons in de winkel. Kijk verder voor de mogelijkheden en de tarieven.