Van Tuijl Meubels viert komende week haar 2-jarige bestaan. Ook wordt er stil gestaan bij het winnen van de titel ‘Winkelier van het Jaar 2019’. Naast de actiemaand die wordt gehouden staat er komende zaterdag – 23 november – een barista met verse koffie en verzorgt Karit Patisserie bijpassende lekkernijen.

De actieweek wordt verzorgd in samenwerking met restaurant Bistronoom, waar een heerlijk 7-gangendiner kan worden gewonnen* met bijpassend wijnarrangement. We hebben als meubelwinkel in korte tijd een grote klantenkring opgebouwd in Woerden en omstreken. Door persoonlijke service en creativiteit wil van Tuijl Meubels zich onderscheiden en klaar staan voor iedereen. Er is bewust gekozen om een samenwerking aan te gaan met Woerdense bedrijven.

Zo staat sinds kort ook van Tuijl op de kaart bij Broodje Midas. De ‘van Tuijl-burger’ is onlangs geïntroduceerd op de menukaart van deze lunchroom en laat zien welke plek van Tuijl Meubels inneemt in het stadshart.

*Vanaf maandag 18 november t/m zaterdag 14 december krijg je bij besteding vanaf 2500,- een dinercheque voor 2 personen voor een heerlijke avond uit bij Bistronoom met 7 gangen en een bijhorend wijnarrangement. Ook is er een speciale winkelactie in de eerste week, namelijk 20% korting op de merken BRYNX en Zuiver. Naast de winkel is van Tuijl Meubels ook inzetbaar bij de klanten thuis met gerichte persoonlijke adviezen omtrent sfeer, inrichting van meubels en decoratie. Dit wordt gegeven door ervaren stylisten.

We ontmoeten u graag in onze winkel!